LEWIS begint PR-campagne voor Check Point Software Benelux

02-03-2021 (11:01) - Bureaus

LEWIS gaat zich bezighouden met het profileren van Check Point Software als dé specialist op het gebied van cybersecurityoplossingen. Na een succesvolle samenwerking in Frankrijk en Italië is LEWIS nu ook in de Benelux gestart met een PR-campagne voor Check Point Software Technologies.

Het versterken van de thought leadership op het gebied van cyber security-uitdagingen wordt het speerpunt in de campagne. LEWIS gaat daarbij inzetten op newsjacking en gebruik van de eigen onderzoeksfaciliteiten van Check Point. Check Point Threat Research (cp<r>) is een Threat Intelligence-team dat trends in hackactiviteiten, inbraakpogingen en kwetsbaarheden ontdekt en beoordeelt. LEWIS gebruikt deze data bij het produceren van interessante content die ingezet wordt in de PR-campagne.

“Check Point Software is voor ons een zeer interessante toevoeging aan ons B2B-portfolio,” zegt Sander van Buuren, Managing Director B2B Division LEWIS Nederland. “Met security-vraagstukken weten wij wel raad, gezien onze ervaring in deze industrie."

 


Media

Marketing

Economisch