LEWIS verzorgt pr-activiteiten voor Stayokay

07-06-2017 (16:28) - Bureaus

Hostelketen Stayokay heeft het internationale communicatiebureau LEWIS aangesteld in Nederland. Het doel van de samenwerking is om de zichtbaarheid te vergroten en de propositie van Stayokay te versterken.

budgetaccommodaties
Stayokay is een maatschappelijk betrokken organisatie met hostels op 22 verrassende locaties door heel Nederland. Al ruim 85 jaar biedt Stayokay haar (inter)nationale gasten de ideale uitvalsbasis voor nieuwe, waardevolle ervaringen. Stayokay biedt zowel privékamers als bedden op een gedeelde kamer. Daarnaast is er volop gelegenheid om andere mensen te ontmoeten. Met jaarlijks circa 1 miljoen overnachtingen is Stayokay de grootste aanbieder van budgetaccommodaties in Nederland.

nijntje-kamer
Commercieel manager van Stayokay, Liesbeth ten Donkelaar over de samenwerking: “Onlangs heeft LEWIS Stayokay op projectbasis ondersteund bij de opening van de speciale nijntje-kamer in Stayokay Utrecht. Na deze geslaagde samenwerking, zetten we met vertrouwen het enthousiasme en de creativiteit van LEWIS in voor de doorlopende pr-activiteiten.”

Nederlandse roots
Vera Kops, General Manager van LEWIS Nederland, licht toe: “De hostelketen heeft krachtige Nederlandse
roots en zet in op duurzaamheid en sociale interactie. Met onze expertise in de reisbranche en ervaringsgerichte campagnes kijken we uit naar deze mooie samenwerking."

 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch