Likefriends & MADE contentpartners voor de Home Tours

09-07-2018 (09:30) - Bureaus

MADE, het designmerk dat high-end lifestyle-design bereikbaar maakt voor iedereen, kiest Likefriends als contentpartner voor de Home Tours in Benelux en Frankrijk. 


Likefriends produceert samen met MADE een serie Home Tours voor MADE.com, waarin woningen van MADE-klanten bezocht worden, om te laten zien hoe zij hun ruimtes creatief inrichten en decoreren. Kijkers kunnen zo inspiratie op te doen voor hun eigen woning. Naast dat het inspireert, laat het ook zien dat design echt bereikbaar is voor iedereen. MADE werkt direct samen met makers en biedt elegant, simpel design voor een betaalbare prijs en dit draagt de content ook uit.


Dagelijks bezig met design

“MADE is een van de snelst groeiende design brands in Europa. Wij zijn dan ook supertrots dat we voor dit merk mogen werken,” zegt Stef de Jong, oprichter Likefriends. “De ambitie van deze ondernemers pur sang om uit te groeien tot een wereldwijd platform dat top of mind is bij iedereen, is bijzonder inspirerend. Zowel MADE als Likefriends zijn dagelijks bezig met design. Dit, en de wens verschillende doelgroepen in beweging te brengen, zijn raakvlakken die onze samenwerking uniek maakt.”


Bekijk de eerste twee cases hier.


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch