Line up Dutch Digital Day compleet:laatste tickets beschikbaar

25-06-2018 (11:05) - Bureaus

Dutch Digital Agencies organiseert de vierde editie van Dutch Digital Day met een indrukwekkende nationale en internationale line up. Tijdens Dutch Digital Day komt de digitale industrie samen om hun injectie van next-level inspiratie te krijgen. In één middag geïnspireerd door de missie naar de rode planeet, de opkomst van intelligente machines, de ex-leider van de Lating Kings (grootste street gang in New York), de design director voor de Hillary Clinton Campaign en ’s werelds eerste cyborg.
 

Meet you on the other side

Het thema van deze editie is 'Meet you on the other side'. Achter iedere grotere verandering schuilt grote nieuwsgierigheid en leiderschap. Dit wordt aangejaagd door een geheime kracht. Veranderaars, vernieuwers en oplossers werken achter de schermen. En 1x per jaar is het tijd om te schitteren, te delen en te applaudisseren. 29 juni 2018 is het Dutch Digital Day; geen verhalen over trends, maar een dag van inspiratie, innovatie, en ontredderend mooie toepassingen van onder meer digital. 
 

Sprekers

Eerder werden Nell Watson, Antonio Fernandez a.k.a. King Tone (Latin Kings street gang), Cyborg Neil Harbisson, design director Jennifer Kinon (Hillary Clinton) en Arno Wielders (Mars-One) aangekondigd. Inmiddels kunnen ook Vera de Pont, Leon Spikker, Thijs van Vuure a.k.a. The Birdman, Rogier Wieland en Aernoud Bourdrez toegevoegd worden aan de line-up.
 
Vera de Pont zal het hebben over het innoveren van productieprocessen, Leon Spikker werkt als architect alleen met robots, Thijs van Vuure zal iedereen transformeren in een vogel, Rogier Wieland is één van de beste stop motion designers en Aernoud Bourdrez zal ons als advocaat een briljante uitleg geven hoe om te gaan met een conflict.
 

Tickets

Kaarten voor Dutch Digital Day op 29 juni aanstaande bij Undercurrent in Amsterdam zijn vanaf nu verkrijgbaar via: http://bit.ly/2tnCOE0 en kosten € 85,00 ex BTW inclusief eten en drinken.

Media

Marketing

Economisch