Loki Artist Group investeert in La Nuit Management

23-02-2021 (10:06) - Economisch

Het Nederlandse artiestenbureau La Nuit Management, opgericht door Robert Tammens (ex Spinnin’ Records) heeft een investering binnengehaald van het Amerikaanse entertainmentbedrijf Loki Artist Group. Het Amsterdamse bureau is het eerste bedrijf buiten Amerika waar de groep in investeert.
 
Naast de financiële ondersteuning zullen de twee ondernemingen elkaar op zakelijk en creatief vlak ondersteunen. La Nuit Management blijft onafhankelijk opereren, maar zal in samenwerking met de groep ook nieuwe artiesten en producers gaan bedienen.
 
Robert Tammens begon La Nuit Management in 2018 met het doel om opkomend talent professionele begeleiding te bieden, bestaande uit een unieke combinatie van artiestenmanagement en merkontwikkeling waarbij ze ondersteunen in het plannen van (live)shows, het sluiten van publishing deals en het produceren van platen. Recentelijk sloot het bureau een deal voor de nog maar 20-jarige EAUXMAR, de Nederlandse dj/producer produceerde de officiële soundtrack voor de Apple watch reclame.
 
De Loki Artist Group is een nieuwe speler in de internationale entertainmentbranche en werd begin 2021 gelanceerd door muziek odnernemers Bob Murray, Zack Dekkaki en Ric Wake, met als doel te investeren in de toekomst van de muziekindustrie. Onder de Loki Artist Group valt managementbedrijf Elev8 en full-service management, productie en muzieklabel Title 9.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing