LUON en RAAK sluiten zich aan bij Intracto Groep

17-01-2019 (09:07) - Bureaus

Intracto, de groep waaronder ook Nederlandse bureaus Have A Nice Day en Blue Web Solutions horen, neemt het marketingadviesbureau LUON uit Mechelen over. Daarmee voegt Intracto extra kennis op vlak van customer relationship marketing toe aan de groep. Ook LUON’s dochterbedrijf RAAK, specialist in marketing automation, komt erbij.
 

Met in totaal 50 nieuwe collega's erbij werken er bij Intracto nu 250 medewerkers. De expertise van LUON bestrijkt het hele spectrum van digital, direct en social marketing, met relevante content en data als belangrijkste bouwstenen. Het bedrijf legt de focus op waardevolle interacties tussen merken en hun ge
 

“LUON is een logische aanvulling op onze groep”, zegt Pieter Janssens, Managing Director van Intracto. “De 50 nieuwe collega’s brengen een enorme kennisverdieping en expertise op vlak van customer relations en performance marketing. 


Uitvalsbasis in Mechelen 

Mechelen wordt na 's-Hertogenbosch, Herentals (HQ) en Antwerpen de vierde uitvalsbasis voor Intracto. Met de komst van LUON en RAAK wordt de kaap van 250 experts gerond. Ook het voltallige management van beide bedrijven blijft aan boord. Zowel LUON als dochterbedrijf RAAK blijven onder hun eigen naam opereren.

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch