Mad. Avenue wint internationaal account Orangina

Mad. Avenue wint internationaal account Orangina

21-01-2021 (11:04) - Bureaus

Mad. Avenue neemt de regie voor communicatieactiviteiten van het merk Orangina in diverse Europese landen, waaronder de Balkan regio, en Noord-Afrika. Aan de bureaukeuze ging een internationale pitch vooraf. Orangina is een merk van Schweppes International Limited, onderdeel van Suntory Beverage & Food Europe.
 
“Orangina is een prachtig merk waarvoor we op zoek waren naar een bureau dat ons merk echt begrijpt. In Mad. Avenue hebben we een bureau gevonden dat onze doelen met slimme strategie en het gebruik van distinctive assets weet te vertalen in impactvolle creatie”, zegt Jaap van de Weg, Marketing Director.
 
“We zijn bijzonder blij om voor zo’n iconisch merk aan de slag te mogen gaan. Orangina is een groot historisch merk met grote uitdagingen. En een team van mensen die die grote uitdagingen aan willen én aandurven. Strategisch hebben we dan ook stevige keuzes kunnen maken die nodig waren om creatief werk te maken waarmee het merk Orangina weer helemaal terug op de kaart komt”, aldus Daniel Kok, Partner Mad. Avenue.
 
Het eerste werk van Mad. Avenue voor Orangina zal april 2021 live gaan.
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch