Mangrove lanceert nieuwe website dbf

05-07-2017 (09:38) - Bureaus

dbf, DataBase Fulfilment - de marktleider in Nederland op het gebied van allround loyalty services, heeft een nieuwe website dat in samenwerking met Mangrove is ontwikkeld. Met de nieuwe website heeft dbf het doel om het merk  online te verstevigen en gekwalificeerde leads te genereren die het sales-team van dbf kan opvolgen.

“Na de eerste strategische sessie met Mangrove was het voor ons duidelijk dat Mangrove met hun pragmatische aanpak snel feeling kreeg met ons en onze markt. Zij hebben ons goed begeleid met het visualiseren en formuleren van een scherpe presentatie waarin onze missie, visie, waarden en kwaliteiten goed tot uiting komen. Wij zijn bijzonder blij met de samenwerking en de hieruit voortgekomen nieuwe dbf website.” aldus Jasper Kruter, Algemeen Directeur dbf.

B2B markt
dbf is inmiddels de derde  B2B dienstverlener waarvan Mangrove dit jaar de website onder handen neemt: “We begrijpen de B2B markt goed en weten precies hoe we erachter moeten komen wat een website moet doen om hoogwaardige leads te genereren." zegt Jochem van Berne, Online Strateeg van Mangrove.


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch