MassMovement en Greymen&Co gaan samen verder

MassMovement en Greymen&Co gaan samen verder

11-01-2022 (16:09) - Bureaus

Twee bureau’s onder één dak. Dat is vanaf nu wat MassMovement en Greymen&Co gaan doen. Om aan de snel groeiende vraag naar hun diensten te kunnen voldoen, slaan de twee digital agencies de handen ineen. Zo kunnen de bureaus samen altijd dat beetje extra leveren en blijven raken. Per 1 januari gaan ze samen verder in de voormalige Schinkelkerk in Amsterdam.

De samenwerking is een antwoord op de sterk toenemende vraag naar onze dienstverlening. "We hebben altijd de ambitie gehad om te groeien, maar daar heb je wel een team van experts voor nodig. Met MassMovement was de klik meteen heel goed, zowel in mentaliteit en manier van werken als de aanvulling van hun media-expertise op onze eigen diensten," vertelt Jiska Swarte, managing director van Greymen&Co.
 

Media-expertise

Daarbij verdwijnt de naam MassMovement niet van het toneel. Aadjan de Groot, managing director bij MassMovement: "Integendeel zelfs, met MassMovement onderstrepen we nog meer onze bestaansreden, onze uitgebreide media-expertise." Swarte: "Met deze stap verzekeren we de opdrachtgevers van beide bureaus van flexibiliteit en onafhankelijkheid, en daarmee effectiviteit en efficiency. En we maken onszelf zo ook een interessante omgeving voor jong talent, want daar is altijd plek voor bij ons bureau."

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch