Maze-One en MORGENFRISK leiden na 2 dagen stemmen 3e poll NKOTB

Maze-One en MORGENFRISK leiden na 2 dagen stemmen 3e poll NKOTB

24-02-2021 (07:00) - Bureaus

Na twee dagen stemmen pakken Maze-One en MORGENFRISK in de derde poll New Kids on the Block gezamenlijk (en regelmatig van nummer-1 positie wisselend) de leiding. Ondertussen worden ze op de hielen gezeten door Greymen&Co (19%) en Megawatt Digital Agency (18%). Maar we zijn er nog niet, want de race in deze 3e poll is pas voorbij op vrijdag 26 februari om 10:00 uur. Stem dus vandaag nog op de homepage op je favoriete bureau in deze derde poll!
 
De bureaus die in aanmerking kwamen voor de Considerationlist SAN New Kids on the Block 2020 voldoen alle 24 aan de volgende criteria:
 
> maximaal 3 jaar oud (volgens inschrijving KvK);
> 'here to stay' in de zin van innovatief/vernieuwend;
> werk & klanten die ertoe doen.

Gedurende drie weken vinden de enquetes in drie clusters plaats op fonkonline. Bureaus worden niet in alfabetische volgorde, maar ad random in één van de drie clusters opgenomen.

De 15 bureaus die de meeste stemmen hebben weten te vergaren, verdienen een plek op de Longlist voor een SAN Accent. De eerste enquete sloot op12 februari. qontent matters was de winnaar van de eerste poll. De tweede poll ls op 19 februari gesloten en werd gewonnen door Ovide Agency. 
 

Longlist bekendmaken

De definitieve Longlist SAN NKOTB die is samengesteld uit de 15 best scorende bureaus uit de drie polls, wordt op maandag 1 maart bekend gemaakt.
 

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch