MediaMonks opent in Amsterdam

06-09-2019 (09:48) - Bureaus

MediaMonks opent een nieuw kantoor waarin digitale creativiteit, film en content samenkomen. In de Houthaven is de afgelopen maanden gebouwd aan een ruimte voor 160 Monks en twee volledig uitgeruste filmstudio’s.   
 
Het nieuwe management team bestaat uit Jelle Kolleman, Jeroen van der Meer, Petra van Veldhooven en Sicco Wegerif, en nieuwe aanwinst Vivian Opsteegh.

Jeroen van der Meer, Creative Managing Director, MediaMonks Amsterdam: “Na bijna twintig jaar Hilversum als Amsterdam verkocht te hebben aan onze buitenlandse klanten zijn we superblij dat we ons nu echt hebben gevestigd in het nieuwe hart van de reclamewereld. Zo krijgen we toegang tot jong talent dat dicht bij de Amsterdamse creatieve cultuur staat.'

Vivian Opsteegh, General Manager, MediaMonks Films: 'De opzet van MediaMonks Amsterdam is uniek voor Nederland: volledig uitgeruste studio’s met specialisatie in food, beauty en fashion, én creatieven die alles kunnen maken — van Facebookpost tot speelfilm. En dat alles ondersteund door een netwerk van 1.100 Monks wereldwijd.'


Programmatic media en influencer marketing

“In Amsterdam hebben we het team en de infrastructuur gebouwd om in alle behoeftes van onze klanten te kunnen voorzien. We brengen hier uiteenlopende onderdelen van onze business bij elkaar: digitale creatie en film & content, en op korte termijn zal daar programmatic media en influencer marketing bijkomen.', zegt Sicco Wegerif, Managing Director, MediaMonks Amsterdam.

MediaMonks Amsterdam is te vinden op de Danzigerbocht 41C in de Houthaven. De deuren zullen op 4 oktober openstaan voor geïnteresseerden, reclame- en filmmakers, tijdens het jaarlijkse evenement ADNIGHT.

 

 

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch