Mediaxplain* nieuwe mediapartner John West

14-09-2018 (09:03) - Bureaus

Nederlands’ grootste visconserven leverancier John West heeft Mediaxplain* verantwoordelijk gesteld voor haar mediastrategie, -planning en –inkoop. Het marketing- en mediabureau is vanaf heden structureel verantwoordelijk voor het distribueren van de content van John West. Het eerste resultaat van deze partnership uit zich met name op het gebied van social advertising. 
 

Sander Bots, Strategy & Intelligence Director bij Mediaxplain*, kijkt uit naar een langdurige samenwerking. “Als mediapartner zijn we niet alleen verantwoordelijk voor (online) mediastrategieën, tevens kijken we naar hoe we in de toekomst meer rendement uit campagnes kunnen halen. Hiermee tillen we de media-inzet van John West uiteindelijk naar een hoger niveau, op zowel effectiviteit, als efficiëntie”, aldus Bots.
 

Wilske Colenbrander
, Marketing Manager bij John West: “De zoektocht naar een mediapartner heeft geresulteerd in een veelbelovende partnership met Mediaxplain*. We streven met hen naar het efficiënter realiseren van doelstellingen op zowel het gebied van communicatie, als (social) media”.

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch