Merkle Nederland nu officieel van start

14-10-2019 (10:12) - Bureaus

Vanaf vandaag is Merkle Nederland officieel een feit. De 330 medewerkers van Oogst, Your Social, aFrogleap, OFS en Oxyma werkten sinds de aankoop van de bureaus in 2017 al samen, en gaan vanaf nu als één team verder als ‘the people-based marketing agency’ Nederland is het eerste land in Europa waar we geheel onder de naam Merkle opereren


People-based marketing

Merkle staat voor people-based marketing. Data en techniek spelen natuurlijk een grote rol in moderne marketing, maar het gaat om de mensen achter de data. Merkle helpt bedrijven en instellingen om die échte mensen centraal te zetten. Bedrijven en instellingen die begrijpen dat hun product of dienst niet het middelpunt van het leven van hun klanten is, weten dat producten en diensten die gebruikt of gekocht worden gewoon vindbaar, beschikbaar en simpel in gebruik moeten zijn. 


Het bureau biedt onder meer de volgende diciplines:

Digital Media & Analytics:
Het uitzoeken waar doelgroepen zijn en hoe en wanneer deze het beste kunnen worden geïnformeerd.

Websites & Apps: Het bouwen van de websites en apps waar merken kunnen zijn wie ze werkelijk zijn.

CRM & Loyalty: Het in de loop van de tijd opbouwen van geweldige klantrelaties door de beste technologie te combineren met creativiteit. Het echt relevant maken van marketing.

Brand & Campaigns: Het sterker maken van merken met geweldige content en campagnes. Het creëren en produceren van eersteklas creatieve content, op schaal voor ieder merk.

Data, Insights & Technology: Het integreren van gegevens, inzichten en technologie, zodat er kan worden geleerd en alle volgende inspanningen beter worden en passender bij de ontvanger van de marketing-activiteiten.

 

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch