Microsoft kiest voor Merkle

Microsoft kiest voor Merkle

22-07-2020 (12:06) - Bureaus

Microsoft heeft voor Merkle Nederland gekozen als digitaal creatief bureau voor alle B2B activiteiten in de Nederlandse markt. Merkle werkt hierin nauw samen met Carat, het global mediabureau van Microsoft en ook onderdeel van Dentsu Aegis Network.
 
Merkle Nederland gaat Microsoft ondersteunen met de volledig geïntegreerde uitvoering van campagnes op alle strategische producten, zoals Azure, Business Applications, Modern Workplace en Surface. Het betreft zowel de lokale doorvertaling van internationale campagnes die ontwikkeld zijn door Microsoft HQ naar de Nederlandse markt, maar ook unieke lokale campagnes en media inkoop, social media management en employee advocacy.

Eva de Vries, Director Marketing Communications: “We hebben voor Merkle gekozen vanwege de aanwezige kennis en ervaring op vooral social platformen en met de technologie markt. De data-gedreven aanpak in combinatie met de creatieve invulling waarbij we onze campagnes nog meer relevantie kunnen geven, was voor ons heel overtuigend.”

 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch