Mireille Elberse versterkt Wenneker Group

Mireille Elberse versterkt Wenneker Group

08-06-2021 (07:00) - Bureaus

Per 1 juni is Mireille Elberse gestart als Head of Clients & Partnerships van Wenneker Group. Vanuit Wenneker.Amsterdam begeleidt zij de grotere accounts om zoveel mogelijk synergie te realiseren binnen de Wenneker Group; bestaand uit zes productiemaatschappijen die fotografie en video voor multi asset content campagnes produceren voor grote wereldwijde merken en internationale reclamebureaus.
 
Mireille bekleedde eerder leidinggevende functies bij reclamebureaus als Lowe, TBWA\Neboko en Alfred International als Operational Director & Client Services Director. Ze heeft vervolgens een uitstap gemaakt naar Subway International als Head of Marketing voor de Ned-Nordics.


Mireille Elberse: “Als ik naar mijn cv kijk, lijkt dit misschien niet de meest logische stap. Maar na het zien van de uitgebreide internationale klantenlijst bij Wenneker.Amsterdam kon ik deze kans niet voorbij laten gaan. Ik zie veel mogelijkheden om de partnerships verder te versterken en daarbij de beste productiepartner te zijn. Het maximaliseren van de samenwerking tussen de verschillende bedrijven in de Wenneker Group voelt als een mooie en spannende uitdaging.”
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch