Modemerk Gant schakelt Dept in

Modemerk Gant schakelt Dept in

25-11-2020 (13:36) - Bureaus

Om gelijke tred te houden met het veranderende consumentengedrag en de technologische ontwikkelingen, heeft  modemerk Gant besloten zijn digitale platforms opnieuw uit te vinden, te beginnen met de website van de DACH-regio. Digital agency Dept ontwerpt, bouwt en migreert het nieuwe commerceplatform op basis van Salesforce Commerce Cloud.
 
De digitale aanwezigheid van Gant is al sterk. Om deze groei verder aan te wakkeren en de digitale klantervaringen op één lijn te brengen met de ontwikkelingen op dit gebied, heeft het ambitieuze doelen gesteld en wil het zowel online als offline een toekomstbestendig merk zijn. Het Zweeds-Amerikaanse modemerk migreert de webshop naar Salesforce Commerce Cloud om de kracht van het platform te benutten en ruimte te maken voor omnichannel-ervaringen en meer personalisatie. Gant heeft Dept gekozen om dit proces van begin tot eind te ondersteunen, aangezien het al uitgebreide ervaring heeft met SFCC voor klanten als Canyon, Bugaboo en Marc O'Polo en de Salesforce Gold Partner-status heeft bereikt.
 
Peter Beckius, global e-commerce director bij Gant: “We vonden dat het tijd was om ons platform te vernieuwen, alle e-commerce mogelijkheden te benutten en een betere digitale klantervaring te omarmen. We willen nieuwe en loyale klanten inspireren met een vernieuwde merkervaring en daarnaast volledig voldoen aan de huidige digitale verwachtingen. Het is geweldig om Dept aan onze zijde te hebben bij dit proces en we kijken ernaar uit om binnenkort live te gaan." 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch