Monty The Gamification Company wint derde poll New Kids on the Block

19-02-2019 (11:12) - Bureaus

De laatste poll voor de samenstelling van de Longlist SAN New Kids on the Block 2018 zit erop. In deze derde poll was het van meet af aan duidelijk dat Monty The Gamification Company de meeste stemmen naar zich toe wist te trekken. Maar ook System1 Agency en NEEW haalden in deze finale ronde moeiteloos de eindstreep. Voor runners-up HERC the agency en The Humblebrag is het nog even afwachten of zij na de finale telling van de stemmen de overige posities op de Longlist halen. De definitieve Longlist zal op woensdag 27 februari bekend worden gemaakt.


Longlist tot zover

Zo ziet de Longlist na 3 polls er op dit moment uit (op alfabetische volgorde):

5PM 
Activation Heroes
B.R.A.I.N. Creatives
BZTRS Agency
Monty The Gamification Company
NEEW
Pünktlich.
System1 Agency 
TDE
Wavyr


kanshebbers

De volgende bureaus zijn momenteel nog in de race voor een positie op de Longlist: New Rivets en Megawatt Advertising haalden in de eerste poll net niet genoeg stemmen en na de tweede poll bleek het nog even afwachten voor Beaker en Mororrr. Ook HERC the agency en The Humblebrag dingen na afronding van de derde poll nog mee naar een positie op de Longlist die op 27 februari bekend wordt gemaakt.


3e poll en whatsapp interviews

Later vandaag gaat de derde en laatste poll live. Lees ondertussen hier nog even de whatsapp interviews met de voormannen van 5PM en met Pünktlich.


criteria Considerationlist

De bureaus van de Considerationlist 2018  SAN New Kids on the Block 2018 die nu strijden om een plek op de Longlist,  voldoen aan de volgende criteria:
 
* maximaal 3 jaar oud (volgens inschrijving KvK); 
* 'here to stay' in de zin van innovatief/vernieuwend; 
* werk dat ertoe doet en klanten die ertoe doen.
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch