MT The Gardeners uitgebreid met Nadine Marcar en Nikki de la Rambelje

MT The Gardeners uitgebreid met Nadine Marcar en Nikki de la Rambelje

03-06-2020 (10:52) - Bureaus

Nadine Marcar, vier jaar werkzaam bij de Gardeners, is per januari managing partner bij de Gardeners geworden. Nikki de la Rambelje, eerder creative bij de Gardeners, is aangesteld als creative director. Samen met Maira Evers (oprichter en eigenaar) en Laurien Vest (pr-director en partner) zullen ze vanaf nu ook de managementtaken vervullen.
 
De visie van de Gardeners Where good things grow staat voor het werk; cases met focus op het positieve, want alles wat je aandacht geeft groeit. En ook voor de mensen: ondanks Corona blijft de ambitie om op alle afdelingen – creatie, pr en account – te groeien. In totaal naar zo’n 20 man. Die groei is vanaf februari meteen ingezet met de komst van creative Elisa Kraal (afkomstig van TBWA en Achtung!) en junior accountmanager Sophie Poppeliers. Natuurlijk hangt dit sterk af van de ontwikkelingen in de komende maanden.
 
“De afgelopen jaren hebben we echt laten zien wat de kracht is van campagnes met pr in het hart en zijn we uitgegroeid tot een sterk allround bureau waar merken terecht kunnen voor pr, activaties en campagnes. Nadine en Nikki hebben daar een belangrijke rol in gespeeld en ik vind het super tof dat ze dit binnen de Gardeners verder gaan uitbouwen,” aldus Maira Evers.
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch