Netsam Participaties neem Semansys over

03-10-2019 (09:28) - Bureaus

Netsam Participaties heeft Semansys, een van de grootste leveranciers van software voor financiële verslaglegging, overgenomen. Met de overname van Semansys versterkt vermogensbeheerder Netsam Participaties haar portfolio met IT & innovatie bedrijven.
Semansys is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de marktleiders op het gebied van Standard Business Reporting (SBR). De XBRL-technologie van Semansys wordt gebruikt door bedrijven over de hele wereld. Paul Snijders, CEO van Semansys: 'Wij zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf. Door ons ontwikkelteam te combineren met de teams van Netsam Participaties kunnen we de organisatie naar het volgende level tillen. Dat is goed voor onze klanten, want daardoor kunnen we de komende jaren vol inzetten op innovatie.”

Marcel Bisschops, CEO van Netsam Participaties is blij met de samenwerking. ”Semansys is een organisatie met de ambitie om met behulp van technologie de informatiestromen tussen bedrijven en overheid simpeler, efficiënter en transparanter te laten verlopen en past daarom perfect in onze strategie. Deze overname versterkt daarnaast ook onze gezamenlijke ontwikkelkracht.'
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch