Nieuw bloed bij LEWIS

18-09-2018 (13:38) - Bureaus

LEWIS stelt Domien Hellwig als Creative Director in Eindhoven aan en Martine Veldhoen als Client Services Director in Amsterdam.


Domien Hellwig heeft meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van branding en design. Bij LEWIS gaat Domien in de rol van Creative Director verschillende PR- en marketingcampagnes van een creatieve impuls voorzien, vooral op het gebied van branding en positionering. Hij werkt in die rol nauw samen met het inhouse team van digital marketingspecialisten. 


Martine Veldhoen
 heeft een achtergrond in journalistiek en PR. Voor LEWIS werkte zij bij het Amsterdamse bureau FinchFactor als Communications Director.  Martine gaat in haar rol als Client Services Director strategische communicatieplannen voor klanten ontwikkelen en deze omzetten in concrete campagnes met een geïntegreerd karakter. Zij krijgt een leidinggevende rol binnen de Amsterdamse vestiging van LEWIS.


Vera Kops, General Manager LEWIS Nederland: “Zowel Domien als Martine nemen de nodige ervaring mee. Naast de kwaliteitsimpuls van onze huidige dienstverlening, zowel op strategisch als creatief vlak, hopen we met de expertise van beide senior consultants ook ons dienstenportfolio verder te kunnen ontwikkelen om zo nog nauwer in te spelen op de behoeftes aan klantzijde.”
 


 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch