Nieuw (content)marketingbureau BatavierenBende van start

02-12-2019 (13:27) - Bureaus

Content marketingbureau BatavierenBende is van start gegaan. Missie van het nieuwe bureau: bedrijven in de agrarische sector helpen om op de meest creatieve en effectieve manier hun doelgroep te bepalen, te bereiken, te overtuigen en te behouden door de inzet van een (content)marketing en geavanceerde marketing technologieën.
 
BatavierenBende wordt gevormd door een team van ervaren (content)marketeers, designers, developers en contentmakers met brede kennis over de agrarische sector én geavanceerde marketing technologie. 
Van productgericht naar klantgericht
 
“Bedrijven in de agrarische sector zullen steeds vaker - naast productgerichte marketing - ook inzetten op een klantgerichte benadering. Steeds vaker merken wij dat onze klanten autoriteit willen claimen binnen hun vakgebied, merkvoorkeur willen creëren bij de doelgroep en een duurzame relatie willen opbouwen met de klant. Het delen van relevante kennis - in iedere fase van de klantreis - draagt bij aan deze strijd”, aldus Jean-Paul Reparon, algemeen directeur BatavierenBende.
 

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch