Nieuwe identiteit Bruut Amsterdam: ‘Lets Power Your Story’

Nieuwe identiteit Bruut Amsterdam: ‘Lets Power Your Story’

07-10-2019 (11:33) - Bureaus

 

Bruut Amsterdam lanceert vandaag een nieuwe visuele identiteit. “Bureaus en merken zijn steeds beter op de hoogte van de laatste trends. Zij halen ook steeds vaker die kennis létterlijk in huis. We zien onszelf daarom niet meer alléén als productie-specialist in nauwe samenwerking met een bureau of als fullservice partij, maar ook als de bron van kennis en ervaring bij het opzetten van interne videoteams bij klanten”, aldus oprichter Deniz Alkac.

In het afgelopen jaar is er veel tijd geïnvesteerd in het bouwen van een netwerk van specialisten. Het netwerk is non-exclusief, waardoor er ingespeeld wordt op de veranderende markt waarin regisseurs, maar ook andere specialisten, steeds vaker via meerdere productiehuizen beschikbaar zijn. “Exclusiviteit is niet meer van deze tijd. Wij creëren het best mogelijke team voor iedere opdracht. De samenstelling van dat team en onze open, ego-loze cultuur zorgt ervoor dat wat we opleveren altijd uniek is”.

Als specialist op het gebied van online content en film kan Bruut Amsterdam door de nieuwe filosofie op een modernere wijze flexibel inspelen op alle behoeften en wensen van de klant. De nieuwe visuele identiteit draagt het motto “Let’s Power Your Story” uit en is ook vanaf vandaag te zien in de nieuwe showreel.

Bruut Amsterdam is een onafhankelijk video/film-productiehuis en staat bekend om haar digitale kennis, inhoudelijke aanpak en flexibiliteit. Bruut Amsterdam werkt - vaak in nauwe samenwerking met bureaus - voor klanten zoals Coca-Cola, Maybelline, Albert Heijn, Duracell, Binck Bank, Medtronic, Nationale Vacaturebank, Simyo, de Rijksoverheid, Discovery Channel en RTL.
 
De nieuwe identiteit werd intern ontwikkeld door Louana Tummers. 
 
 

Bruut Amsterdam / Showreel 2019 from Bruut Amsterdam on Vimeo.


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch