Nieuwe webshop Bugaboo in 4 maanden tijd gerealiseerd door Dept

27-11-2019 (15:24) - Bureaus

Een platform-migratie, een nieuw design, de implementatie van een gloednieuw contentmanagementsysteem, een custom-made kinderwagen configurator, en dat alles in slechts vier maanden. Door intensieve samenwerking, slimme oplossingen, gebruik van Salesforce Commerce Cloud (SFCC) en grensverleggende innovatie, is Bugaboo.com live. Een global rollout in 26 landen met 14 verschillende talen. Een innovatieve webshop, klaar voor de toekomst.
 
Het halen van de harde deadline van Black Friday is mede mogelijk gemaakt door de inzet van unieke features zoals Page Designer, Livewords en customization-tools. Op basis van de Bugaboo huisstijl, is het design ingericht, de ux patterns toegepast, en maximaal gebruik gemaakt van de standaard features van SFCC om kosten en doorlooptijd te besparen. Daarbij kunnen klanten met een speciale kinderwagen configurator een kinderwagen geheel naar wens samenstellen.
 
Bij deze toepassingen hoorde ook de implementatie van Page Designer: een nieuwe feature van SFCC die het voor marketingafdelingen eenvoudig maakt om content pagina’s te creëren in een gebruiksvriendelijke omgeving. Het werkt als een canvas waarmee op basis van drag & drop elementen slim toegevoegd en gewijzigd kunnen worden.
 
De migratie en go-live van Bugaboo.com zijn pas het begin van de partnership tussen Bugaboo en Dept. Tim de Kamper, Director Commerce Dept: “De komende tijd werken we aan het implementeren van interactive 3D-modellen, het optimaliseren van Livewords en Page Designer, en het implementeren van nieuwe features zoals het kunnen delen van gemaakte configuraties. We zien ernaar uit om Bugaboo de komende jaren nog verder te helpen het verschil te maken in e-commerce.” 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch