Opgefriste VEA meldt record aantal nieuwe leden

06-12-2018 (09:37) - Bureaus

Het afgelopen jaar was er veel vernieuwing bij de VEA. Een nieuwe voorzitter, twee nieuwe bestuursleden en de vereniging maakt melding van 'een recordaantal nieuwe leden'. De nieuwe leden zijn niet alleen traditionele reclamebureaus; ook PR-, contentmarketing- en digitale bureaus sluiten zich aan. 


Nieuw VEA Bestuur

Eind vorig naar werd Talmon Kochheim directeur van de VEA en begin dit jaar trad Marion Koopman toe als voorzitter van de VEA. Sinds oktober zijn Jos Govaart en Gijs de Bruijn door de leden verkozen tot nieuwe bestuursleden. Jos Govaart, oprichter van PR-bureau Coopr, houdt zich bezig met de communicatie van de VEA. Gijs de Bruijn, nu Strategy en Managing Director van Selmore en binnenkort Strategy Director bij Accenture Interactive, ontfermt zich over strategie en talent. Her bestuur bestaat naast Marion, Gijs en Jos uit Dick van der Lecq, Edgar Molenaars, Yvonne Prins, Tim van der Wiel en Dirk van den Bosch.
 

Recordaantal nieuwe leden                                                               

De dynamiek in het vernieuwde VEA bestuur heeft dertien nieuwe leden opgebracht. De nieuwe leden zijn:Boomerang Create, Coopr, Dept Agency, Edelman, Fama Volat, GoSpooky, Greenhouse Group, Kumpany, Mockus, Qontent Matters, Redmatters, Weber Shandwick en Yellow Communications.

 
Marion Koopman, voorzitter VEA: “De VEA is er voor de gehele creatieve industrie, voor iedereen die vooruit wil. De nieuwe bestuursleden, het recordaantal nieuwe leden en de diversiteit van deze bureaus onderstrepen dit.”

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch