Opnieuw uitbreiding Intracto Group in België

Opnieuw uitbreiding Intracto Group in België

25-02-2021 (07:00) - Bureaus

Het in Gent gevestigde bureau Marlon wordt onderdeel van Intracto Group. Met 30 digitale experts is Marlon een bureau gespecialiseerd in design en development van apps, webshops en websites.

Met de komst van het Gentse Marlon benadrukt Intracto Group, dat het in de Benelux krachtig verder bouwt aan een geïntegreerd full-servicebureau, dat voor haar klanten dé partner wil zijn, die hen laat excelleren in de domeinen strategie, creatie, content, marketing en technologie. Klanten van Marlon zijn onder andere Toyota, Daikin, Sibelga, Bostoen en Dockx Rental.
 

'Triple win'

Vincent Mouton, mede-oprichter Marlon: "In de afgelopen 17 jaar kende Marlon een continue groei, waarbij het zich ontwikkelde van een louter op development gericht bureau naar een strategische digitale partner op het vlak van bedrijfsprocessen, design en technologie. De laatste jaren ervaarden we echter steeds meer de toenemende complexiteit van de vragen van klanten. En zelfs de vraag om end-to-end partner te zijn. Een volgende logische ontwikkeling in onze branche. Bedrijven willen steeds meer hun inspanningen en data centraliseren om resultaten te maximaliseren. Daarom zien we deze overname ook als een ‘triple win’. Onze klanten krijgen een maximaal aanbod aan skills, Intracto Group krijgt er een enorm sterk team bij en – last but not least – voor de teamleden van Marlon komen er nóg interessantere projecten, waarbij hun inbreng nog groter kan zijn."
 

Sterke groei Intracto Group in regio Gent

Pieter Janssens, CEO Intracto Group: "Deze overname is voor ons van groot belang. Marlon heeft een sterk en uniek team. En bovendien vormen ze een perfecte aanvulling op onze kwaliteiten, die we specifiek in Gent al hadden. Wat de vraag van de klant ook is, ook in Gent hebben we nu alles in huis qua strategie, creatie, content, marketing en technologie. Hiermee kunnen we bedrijven helpen groeien en hun resultaten helpen te maximaliseren. Ook Vincent en Frederik zetten zich voortaan in voor Intracto Group. Zij zullen daarmee op technologisch vlak nog van groot belang zijn voor onze groep." 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch