Oprichter VICE Benelux investeert in Storyboard

29-06-2021 (16:26) - Bureaus

Het Amsterdamse bureau Storyboard, dat dit jaar bij de Emerce100 werd erkend als beste influencer marketingbureau in Nederland, haalt groeikapitaal op voor verdere expansie. FNE Investments, het investeringsfonds van Thijs Boon, oprichter VICE Benelux, voorziet Storyboard van een kapitaalinjectie wat gebruikt gaat worden voor technologische innovatie en groei.

"Ik volg Storyboard al jaren op de voet," zegt Thijs Boon. "Het bureau is uitgegroeid tot een van de toonaangevende partijen binnen het influencer marketing- segment in Nederland. Bij Storyboard heeft innovatie en professionalisering van het segment altijd centraal gestaan. Samen met Martijn de Kemp en zijn team onderzoeken we hoe we vanaf nu ook meer positieve impact aan het influencer domein kunnen toevoegen. Wij geloven namelijk dat influencer marketing een positievere bijdrage kan en moet leveren bij belangrijke cultureel maatschappelijke veranderingen, waaronder duurzaamheid en inclusiviteit."
 

Creatief werk met culturele impact

Martijn de Kemp, CEO en oprichter Storyboard: "Wij hebben de ambitie om een dominantere marktpositie in te nemen middels nieuwe data-oplossingen, strategische diensten, en creatief werk met culturele impact. Onze eerste focus ligt bij het oplossen van het chronische data gebrek voor marketeers en bureaus in Nederland. Door middel van grootschalig wetenschappelijk consumentenonderzoek gaan we de markt helpen om verder te kijken dan likes en clicks. Thijs heeft als oprichter van VICE Benelux een groot aandeel gehad bij veel van de technologische innovaties bij VICE wat ons gaat helpen bij de internationale groei van Storyboard. Naast kapitaal, brengt FNE investments ook kennis en netwerk aan boord om onze groei te versnellen."

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch