PA Consulting neemt Essential Design over

01-11-2018 (12:22) - Bureaus

PA Consulting (PA), een wereldwijd adviesbureau voor innovatie en transformatie dat vindingrijkheid tot leven brengt, kondigt de overname aan van Essential Design (Essential), een in Boston gevestigde onderneming die zich richt op innovatiestrategie en product design. Essential is expert op het gebied van gebruiksgerichte ontwerpen, het verbeteren van klantervaringen en het stimuleren van innovatie op de markt.

 
Essential is een aanvulling op de wereldwijde mogelijkheden van PA op het gebied van strategie, innovatie, verbetering van productieprocessen en product design en engineering. Het team van PA ondersteunt wereldwijd toonaangevende innovaties, zoals Virgin Hyperloop One’s vernieuwende visie op mobiliteit, Skipping Rocks Lab's inspanningen om duurzame alternatieven voor plastic te creëren, en Monica Healthcare's zoektocht om levens van ongeboren baby's te redden door innovatieve monitoring.
 

Essential, opgericht in 2001, heeft toonaangevende klanten in de consumentensector, biowetenschappen en gezondheidszorg. Het veelzijdige team van onderzoekers, ontwerpers en ingenieurs levert essentiële bijdragen aan innovatiestrategie om baanbrekende fysieke en digitale producten mogelijk te maken. Het werk van Essential heeft internationale erkenning gekregen en ontving talrijke industrieprijzen op het gebied van designonderzoek, designstrategie en designontwikkeling.
 
 
De oprichters van Essential Design, Scott Stropkay en Richard Watson: " Door deel uit te maken van PA Consulting kunnen we completer ontwerpen, waardoor we meer positieve veranderingen voor onze klanten kunnen bewerkstelligen".

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch