Patricia van den Broek Head of Content bij PR-bureau NewsLab

12-07-2019 (11:36) - Bureaus

Patricia van de Broek versterkt PR-bureau NewsLab als Head of Content. Zij gaat klanten adviseren bij het vertellen van hun merkverhaal en het inzetten van content op de juiste kanalen. Patricia werkte jaren voor  publieksbladen (o.a. ELLE, VIVA) en online media (o.a. LINDA.nl) als chef redactie en (adjunct)hoofdredacteur.
 
Door haar ervaring in de media weet ze als geen ander hoe content kan bijdragen aan het vertellen van een merkverhaal en hoe je met een redactionele en conceptuele aanpak een doelgroep blijvend kunt boeien en beïnvloeden.
 
“Ik kijk ernaar uit om als Head of Content mijn vak vanuit bureauperspectief te benaderen en geloof daarbij in een journalistieke en redactionele aanpak. De wereld van PR, media en content liggen heel dicht bij elkaar en zijn bijna niet meer los van elkaar te zien. Een stap naar bureauzijde voelt voor mij dus eigenlijk heel logisch”, vertelt Patricia van den Broek over haar keuze voor NewsLab. “Een goed verhaal vertelt zichzelf. True. Maar alleen als je het op de juiste manier verpakt en presenteert. Ik kijk ernaar uit om dit samen met mijn nieuwe collega’s te gaan doen.”
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch