Patrick Driessen nieuwe Managing Director bij Chunk

17-11-2017 (15:18) - Bureaus

Patrick W. Driessen (45, foto midden) is benoemd tot Managing Director van independent international creative agency Chunk. Driessen gaat zich richten op de uitbouw van de organisatie en op de internationale groei van Chunk. Met zijn komst slaat het in Amsterdam gevestigde Chunk haar vleugels uit naar onder meer Londen en Parijs.


In zijn netwerk staat Driessen bekend als een gepassioneerde business builder en gangmaker die gericht is op het opnieuw uitvinden van innovatie, het herdenken van de concurrentie, het vinden en het inhuren van de beste mensen, het versnellen van de omzetgroei en het herinrichten van de werkomgeving om zodoende de bedrijfsprestaties snel te verhogen en de operationele groei risico's te beperken. De kennis en kunde die hij heeft opgedaan, gebruikt hij nu voor de internationale uitbouw van Chunk.


goed bewaard geheim

Patrick Driessen: “Voor mij is het een groot voorrecht om het Chunk team te komen versterken. Chunk is een goed bewaard geheim in de dynamische wereld van reclame, digital design en brand building. Dus voor mij een hele mooie uitdaging om de unieke toegevoegde waarde die de organisatie te bieden heeft op grotere schaal en ook buiten de landsgrenzen te gaan vermarkten.” 


meegroeien

Martijn de Beijer & Frank Rosenhart (Co-Founders & Creative Directors): “Vanwege de snelle groei die ons bureau doormaakt, zijn we op zoek gegaan naar versterking en verbreding van ons management. Deze versterking hebben wij nodig om aan de vragen van onze klanten te voldoen. Omdat onze klanten steeds internationaler zijn en wij graag mee willen groeien, maken wij als creative agency de volgende stap. Zo zijn wij momenteel bezig met het opzetten van kantoren in Londen, Parijs en Singapore. Belangrijk voor ons is dat we met onze klanten meegroeien, waar ze ook zijn. Wij concurreren steeds vaker met grote internationale creative agencies, waarbij meerdere locaties van groot belang zijn."


over Chunk

Chunk is een onafhankelijk full-service creative agency in Amsterdam, Londen en Parijs. Het Chunk team (bestaande uit zo’n 35 teamleden) werkt nauw samen met klanten zoals: Google Europe, VodafoneZiggo, hollandsnieuwe, Philips Benelux en Philips Global. Voor deze klanten houden we ons bezig met consultancy, marketing, reclame en design, maar dan wel vanuit een sterk digitaal DNA. Onze drijfveer is het geloof dat onze klant het beter kan doen: slimmere communicatie, hogere merkwaarden en sterkere resultaten.

We zijn persoonlijk, creatief en effectief en we mixen graag thought leadership met een open cultuur waarin iedereen met elkaar samenwerkt.

In de loop van de jaren zijn we internationaal onderscheiden en we zijn in 2017 verkozen tot nº1 digitaal bureau in de Emerce Top 100.

Meer over Chunk is te vinden op ChunkAgency.com.

 

Over Patrick Driessen

‘Gangmaker’, zo omschrijf hij zijn grootste kwaliteit en functioneren het liefst. Kort samengevat: iets of iemand in gang zetten, ergens de gang in brengen, ergens meer gang (snelheid, acceleratie, groei en/of energie) in brengen en nieuwe gangen (paden) maken en bewandelen, zodat anderen kunnen volgen. Bovenal is hij als gangmaker een charismatische leider die mensen en organisaties optimaal in hun kracht kan zetten.

Zijn persoonlijke missie is: mensen en organisaties sneller, duurzamer, met meer plezier en met minder risico’s versneld laten groeien.

Naast dat hij zelf diverse bedrijven heeft opgezet en een groot aantal start-ups heeft geholpen, heeft hij zijn sporen verdiend als commercieel en operationeel leider van organisaties zoals het Finse Enersense, Amerikaanse tech vendors zoals HP, EDS, Dell en Unisys en het Nederlandse Raet. Daarnaast is hij als voorman van venture capital & private equity investeerder 8P Capital, de internationale groei aanjager bij een select aantal bedrijven in binnen- en buitenland. 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch