Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) kiest voor Born05

22-07-2019 (10:22) - Bureaus

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW), het pensioenfonds voor mensen uit de zorg en welzijnssector, heeft na een kort pitchproces voor digital agency Born05 gekozen. Beide partijen gaan een samenwerking aan op het gebied van strategie en activatie, ten behoeve van de Betere Wereld-campagne van PFZW.
 
Het doel is jongere deelnemers meer bewust te maken van het belang om pensioen op te bouwen en wat er met hun pensioenpremie gebeurt ten behoeve van een betere wereld. Naast Born05 neemt PGGM het campagnemanagement op het Betere Wereld-platform voor zijn rekening.
 
Belangrijke onderdelen van de Betere Wereld-campagne zijn op dit moment ‘Vloggers in de zorg’ en de ‘PFZW Design Awards’. Born05 is vanaf nu verantwoordelijk voor de volledige hybride campagnestrategie, van concept tot productie, inclusief media-inzet en optimalisatie.
 
“Born05 heeft via hun Hybrid Journey-methodiek een verrassende strategie en een digitale activatie uitgewerkt, die past bij het pad dat we nu met onze Betere Wereld-campagne aan het bewandelen zijn.” zegt Sara Leene, Manager Klantbediening en Communicatie van PFZW. “We kijken uit naar deze nieuwe samenwerking.”  

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch