PR-bureau PRESSURE partner van L'Attitude netwerk

PR-bureau PRESSURE partner van L'Attitude netwerk

23-09-2021 (16:45) - Bureaus

PR-bureau PRESSURE uit Amsterdam kan voortaan ook zijn diensten internationaal aanbieden. Als partner voor Nederland sluit PRESSURE zich aan bij het wereldwijde agency-netwerk L’Attitude, een initiatief van het Britse PR-bureau The Lucre Group. L’Attitude bestaat momenteel uit negentien PR-bureaus uit verschillende landen uit Europa, Noord- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Azië.

PRESSURE heeft de afgelopen jaren een mooie groei doorgemaakt. Met klanten als LEGO, Jack Daniels, LELO en Stichting Kinderpostzegels heeft het als fullservice PR-bureau een groot netwerk en breed portfolio opgebouwd.
 

Netwerk en klanten

"Dankzij L'Attitude wordt PRESSURE de partner in Nederland voor veel PR-bureaus over de hele wereld", zegt Gradus Groothengel, oprichter en directeur van PRESSURE. "Via L’Attitude kunnen wij nu snel en makkelijk partners vinden in andere delen van de wereld, met ervaring in het juiste vakgebied om ondersteuning te bieden bij campagneplanning en -uitvoering voor onze klanten. We krijgen er zo wereldwijd een heleboel nieuwe toffe collega’s bij met elk hun waardevolle netwerk." "Dit netwerk biedt ons ook toegang tot internationale klanten die in Nederland op zoek zijn naar een PR-bureau", vult Lauréna Rutgers aan, Account Director en partner bij PRESSURE.

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch