PR- en communicatiebureau Clarity neemt Yellow Communications over

PR- en communicatiebureau Clarity neemt Yellow Communications over

23-09-2020 (12:07) - Bureaus

PR- en communicatiebureau Yellow Communications is vanaf nu onderdeel is van Clarity, een ambitieus en snelgroeiend internationaal PR- en communicatiebureau met kantoren in Londen, Los Angeles, New York en San Francisco.
 
Door de overname profiteren zowel het team als de klanten van Yellow van de wereldwijde slagkracht en het netwerk van Clarity, waar het team van Yellow op haar beurt de eigen kennis, ervaring en enthousiasme aan kan toevoegen.
 
Yellow wordt de eerste vestiging van Clarity op het Europese vasteland. Oprichtster Karin van Geelen wordt Managing Director Benelux. Zij rapporteert direct aan Rachel Gilley, die na deze overname de rol van President EMEA op zich neemt. Het team van Yellow blijft volledig intact en wordt onderdeel van Clarity. Huidige klanten van Yellow zijn onder meer Citrix, Boomi, ENGIE, Roche Diabetes Care en Solvinity.
 
Yellow is het derde bureau dat in de afgelopen twaalf maanden is toegevoegd aan Clarity. In oktober 2019 nam het bureau het in Los Angeles gevestigde Brew over en in december 2019 breidde Clarity het team in het Verenigd Koninkrijk al uit met de overname van Dynamo PR. Eerder deze maand werd bekend dat Jon Meaking de overstap maakt van Grayling naar Clarity, waar hij nu de rol van President North America heeft. 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch