PR krijgt eigen plek binnen Fama Volat

PR krijgt eigen plek binnen Fama Volat

08-09-2021 (11:12) - Bureaus

Marketing en communicatiebureau Fama Volat start een PR-tak als aanvulling op het bestaande aanbod van merkpositionering en campagnes op het gebied van digital, experience en gedragswetenschap. Vanuit de locatie op de Spoorzone in Tilburg ligt de focus voor het bureau op PR-campagnes en -evenementen, spraakmakende (branded) content en influencer marketing voor bestaande en nieuwe klanten.
 
Het beginnen van een PR-tak is een logische stap voor Fama Volat. Het bureau merkte op dat er vraag was vanuit de klant om een totaalpakket aan te bieden, en wil daarnaast de spraakmakende campagnes van het Fama netwerk nog beter belichten. Het bureau zorgt dat er in elk project iets spraakmakends zit waardoor het idee kan gaan vliegen. De PR-tak wordt gevormd door creatieve senior en junior pr-consultants.
 
Junior PR-consultant, Iris van Mourik: “Fama Volat is de oudste benaming voor mond tot mondreclame. Als je mond tot mondreclame zegt, zeg je PR. En dat hebben we binnen Fama Volat een centrale plek gegeven.”
 
Mariëtte Siezenga sluit zich als Associate PR-director aan bij het bureau en gaat – samen met het team – het podium van mediazichtbaarheid pakken voor Fama Volat en diens klanten. Met onder meer twaalf jaar ervaring als PR-adviseur bij de Efteling en sinds 2020 als freelancer, brengt zij een breed netwerk en ruime ervaring in het PR-vak – en alle vormen van communicatie – mee. Mariëtte gaat in haar rol merken en media aan elkaar verbinden en klanten helpen zichtbaarder te worden in de media. Zij behoudt haar bedrijf DeCommCoach naast haar werk voor Fama Volat. 

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch