Publicis Groupe verstevigt met komst Michiel van Turnhout digitale footprint

Publicis Groupe verstevigt met komst Michiel van Turnhout digitale footprint

17-02-2021 (11:02) - Bureaus

Publicis Groupe Amsterdam benoemt Michiel van Turnhout (42) als Business Development Lead. Zijn komst past in de groeiambitie op het gebied van digitale dienstverlening. Michiel van Turnhout start op 1 maart en zal zich focussen op het versnellen en verder uitbouwen van de ingezette groei.
 
Michiel werkte de afgelopen jaren onder andere als commercial director bij Teads en als managing director voor de Benelux en Dach bij Exponential. In deze functies heeft van Turnhout commerciële daadkracht getoond op diverse vlakken van digitale communicatie.
 
Publicis Groupe heeft de afgelopen periode aanzienlijk geïnvesteerd in de uitbreiding van haar dienstverlening op het gebied van E-commerce, Dynamic Content Optimisation en de oprichting van een Nederlandse vestiging van Epsilon in Amsterdam. Epsilon is een “powerhouse van tech & data” en daarmee de spil in de geïntegreerde propositie van Publicis Groupe. Zakenblad Forbes waardeerde Epsilon onlangs nog als beste organisatie in haar segment.
 
Michiel van Turnhout over zijn overstap: “Ik heb de afgelopen maanden gezien hoe de Publicis Groupe zich aan het ontwikkelen is. Ik kijk ernaar uit om mijn expertise hieraan bij te kunnen dragen. Ik geloof echt dat er een toekomstig bestendige propositie ontwikkeld is die niet afhankelijk is van het gebruik van ‘cookies’. De geïntegreerde propositie is uniek in de markt en biedt uitzonderlijke kansen.” 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch