Qindle innovation & design breidt team verder uit

06-12-2017 (16:19) - Bureaus

Qindle innovation & design groeit verder met twee ervaren design leads die het Qindle team per direct komen versterken met Weronika Siewiec en Lukas Fuchs.


Weronika Siewiec heeft zich na een studie architectuur en een master design ontwikkeld tot een veelzijdig visueel creatief. Met ervaring op het gebied van brand design, art direction en illustratie. Zij was eerder onder meer werkzaam als visual designer bij WeTransfer, waar zij verantwoordelijk was voor de brand look & feel. Binnen Qindle is zij als design lead creatief verantwoordelijk voor branding & communication projecten.


Lukas Fuchs
zal zich als Industrial Design Lead toeleggen op het creëren van innovatieve producten en brand experiences. Zijn passie voor design heeft Lukas naar diverse plekken op de wereld gebracht, waar hij de kans heeft gekregen om te leren van de beste mensen in de brance. Lukas heeft samengewerkt met internationale merken en visionaire IoT start-ups in de US, UK en Duitsland. Hij is als design lead creatief verantwoordelijk voor product design en UI/UX projecten.
 

combinatie van ervaring en hands-on design skills

Founding partner Taco Schmidt: ‘Wij zijn zeer blij met de komst van Weronika en Lukas. Beiden voegen een uitgebreide skills set en unieke kijk op design toe aan het Qindle team. Dit stelt ons in staat om vanuit inzichten in consument en innovatie kans slagvaardig de vertaalslag naar onderscheidende en tastbare design oplossingen te maken’.
 
Qindle® is een innovatie en design partner die ambitieuze merken en bedrijven in staat stelt om succesvolle  product en merk proposities te realiseren in FMCG, consumer electronics en health markten. Qindle is werkzaam voor internationale merken en unieke start ups in de EU, China en de VS.
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch