qontent matters wint eerste poll SAN New Kids on the Block

15-02-2021 (07:00) - Bureaus

Na één week stemmen en een spannende eindspurt is qontent matters de eerste winnaar in de race voor een positie op de Longlist SAN New Kids on the Block 2020. Als winnaar van deze poll is het bureau verzekerd van een plaats op de Longlist van dit jaar. Ook Digital Growth Agency (*nipt nummer 2 in de poll), Brandvuur, Doop en Tom Orrow hebben in deze eerste ronde een positie verworven op de Longlist.
 
JAMA Media, AS WE SPEAK Podcasts en The Pool haalden net niet genoeg stemmen voor een plek op de  Longlist, maar zij zijn nog wel in de race. Afhankelijk van de resultaten in de tweede en derde poll, zullen zij al of niet een plaats op de lijst veroveren. Later vanmorgen gaat de tweede poll live en kun je tot en met 19 februari stemmen op je favoriete bureau in deze tweede reeks. Ook volgt deze week het eerste whtasapp interview met qontent matters, de winnaar van de eerste poll.


Criteria Considerationlist

De bureaus van de Considerationlist 2020 die nu strijden om een plek op de Longlist, voldoen aan de volgende criteria:
 
Maximaal 3 jaar oud (volgens inschrijving KvK)
'Here to stay' in de zin van innovatief/vernieuwend;
Werk dat ertoe doet en klanten die ertoe doen.
 

3 enquetes

Gedurende drie weken vinden de enquetes in drie clusters plaats op fonkonline. Bureaus worden niet in alfabetische volgorde, maar ad random in één van de drie clusters opgenomen. De 15 bureaus die de meeste stemmen hebben weten te vergaren, verdienen een plek op de Longlist voor een SAN Accent. De tweede enquete die later vandaag live gaat, loopt van 15 februari tot en met 19 februari; de derde enquete loopt van 22 februari tot en met 26 februari.
 

Whatsapp interviews

Vanaf deze week verschijnen er Whatsapp interviews met bureaudirecteuren van de bureaus die de meeste stemmen in de verschillende polls hebben vergaard. Op 17 februari presenteren de bureaus van de Considerationlist zich in de nieuwe editie van FONK magazine.

 


Media

Marketing

Economisch