Reclamefestival PHNX FST in Zeewolde gaat niet door

Reclamefestival PHNX FST in Zeewolde gaat niet door

16-06-2021 (17:34) - Bureaus

Het reclamefestival dat van donderdag 8 juli tot en met zaterdag 10 juli in Zeewolde zou worden georganiseerd, gaat niet door. Gisteren werd definitief bekend dat de overheid tot eind juli geen vergunning afgeeft voor meerdaagse evenementen. Dit geldt ook voor kamperen in combinatie met zakelijke bijeenkomsten, waardoor alle activiteiten van PHNX FST in Zeewolde moesten worden afgelast.
 
Kyra Roest, namens de Embassy of Dutch Creativity, een van de initiatiefnemers van het festival: “Spijtig dat de corona-maatregelen alsnog roet in het eten van PHNX FST gooien. We hebben op allerlei manieren geprobeerd om een oplossing te vinden. De enige overgebleven mogelijkheid was om er een eendaags evenement van te maken, maar dat was wat ons betreft geen optie. Dan gaat het teveel op werk lijken. We wilden er juist een echt meerdaags festival-gevoel aan geven. Heel jammer allemaal.”
 
Diverse vak- en brancheorganisaties hadden zich aangesloten voor verschillende programma-onderdelen. Zo zouden VIA en MWG de Future Bosses lunch dit jaar tijdens PHNX FST in Zeewolde organiseren. Deze lunch tussen bureaudirecteuren en aanstormend talent vindt nu in September plaats.
 

PHNX Award competitie gaat door

PHNX FST zou zowel offline als online plaatsvinden als onderdeel van de internationale PHNX Award competitie van AdForum. De PHNX Award competitie gaat wel gewoon door en zal geheel online plaatsvinden. Meer informatie over PHNX Award competitie is te vinden op: https://www.adforum.com/torch/phoenix-2021
 

Embassy of Dutch Creativity 2022

De organisaties achter het reclamefestival in Zeewolde zetten nu vol in op het voorjaar van 2022, wanneer naar verwachting het Cannes festival wel doorgang zal vinden. Middels het initiatief van Embassy of Dutch Creativity hoopt het weer veel Nederlandse vak-, brancheorganisaties en vakgenoten te verbinden en Nederlandse creativiteit een podium te geven tijdens het internationale festival aan de Franse zuidkust.

Mensen die al kaarten voor het reclamefestival hadden geboekt, krijgen hun geld terug. Meer informatie is te vinden op de website: https://phnx-fst.com/
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch