RED Alert 2019 mèt integrale uitslag Bureau Klanttevredenheidsonderzoek nu live

03-12-2019 (11:55) - Bureaus

Megatrots zijn we, want daar is' ie dan, het RED alert, dè bureauguide van 2019! Inclusief de FONK50, en mèt de integrale resultaten van het Bureau Klanttevredenheidsonderzoek 2019 en een pak vol coole bureaupresentaties. Om deze editie kan geen enkele marketeer heen die kennis wil maken met het neusje van de zalm van de Nederlandse bureauwereld.
 
In het RED alert 2019 vind je maar liefst 62 bureaus die dit najaar in het Bureau Klanttevredenheidsonderzoek een gemiddelde score van 7 of meer hebben gerealiseerd.
 
Het veldwerk voor het onderzoek werd ook dit jaar verzorgd door marktonderzoekbureau Multiscope. In het overzicht staan de bureaus gerangschikt op specialisatie (Activatie, B2B, Content Creatie, Design, Digital en Full Service) en op grootte (Klein, Middelgroot II, Middelgroot I en Groot). Bekijk de lijst van 62 bureaus inclusief integrale resultaten van het Bureau Klanttevredenheidsonderzoek 2019.
 

RED alert 2019 lezen

Lees alleen deze week de digitale editie RED alert 2019 gratis. Wil je het hele jaar toegang? Meld je dan hier aan. Wil je ook de printuitgave ontvangen die op 11 december verschijnt, teken dan hier in. 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch