Red Button Digital transformeert en gaat verder als Ratsibambam

25-01-2022 (12:11) - Bureaus

Red Button Digital heeft de afgelopen jaren een transitie doorgemaakt van 'full service online productiebureau', naar een bureau gespecialiseerd in Marketing Gamification. Bij deze transitie hoort ook een passende naam. Een naam die past bij Gamification, Fun en Effectiviteit. Daarom gaat Red Button Digital per 1 februari verder als Ratsibambam! Dé expert op het gebied van Marketing Gamification.
 
Marketing Gamification is het toevoegen van Gamification-elementen aan je online marketing, waardoor je een hogere conversie op je doelstellingen kunt behalen. De vraag hiernaar neemt de komende jaren alleen maar toe. Door Marketing Gamification zorg je voor meer interactie met en awareness bij je doelgroep. Je valt op tussen alle post en advertenties, en jouw merk krijgt de aandacht die het verdient. Zo is een deelnemer gemiddeld drie minuten bezig met een game.
 

First-party data

Naast dat Gamification zorgt voor interactie en awareness is het ook dé manier om 'first-party data' te verzamelen om je CRM aan te vullen. Marketing Gamification is een breed begrip en Ratsibambam kan alles ontwikkelen wat je maar kan bedenken op dit gebied. De mensen bij Ratsibambam weten na al die jaren heel goed wat wel en niet werkt, dus het is niet nodig om het wiel iedere keer opnieuw uit te vinden, er zitten twaalf standaardgames in hun repertoire.

Media

Marketing

Economisch