Revitalize en Tom Orrow strijden om leiding 2e poll SAN NKOTB

14-02-2020 (10:00) - Bureaus

Welke bureaus op de Considerationlist 2019 verdienen in aanloop naar de uitreiking van het SAN New Kids on the Block Accent een plek op de Longlist? Daarover beslissen de lezers van fonkonline gedurende drie weken in drie polls. In de tweede poll wisselen Revitalize en Tom Orrow elkaar gestaag af als leidend agency. Ze worden nog steeds op de voet gevolgd door Bureau Basket, Truus en Skyne als runners up. Maar de race is niet gelopen, dus maak nu je keuze en stem mee in de tweede poll op de homepage van FONK. 


recap criteria en enquetes

De bureaus die in aanmerking kwamen voor de Considerationlist SAN New Kids on the Block 2019 voldoen alle 23 aan de volgende criteria:

> maximaal 3 jaar oud (volgens inschrijving KvK); 
> 'here to stay' in de zin van innovatief/vernieuwend; 
> werk & klanten die ertoe doen.
 
Gedurende drie weken vinden de enquetes in drie clusters plaats op fonkonline. Bureaus worden niet in alfabetische volgorde, maar ad random in één van de drie clusters opgenomen. De 15 bureaus die de meeste stemmen hebben weten te vergaren, verdienen een plek op de Longlist voor een SAN Accent. De eerste enquete vond plaats van 4 februari tot en met 10 februari. De tweede enquete loopt van 11 februari tot en met 17 februari en de derde enquete gaat live van 17 februari tot en met 24 februari. 
 

Stem nu in de tweede poll!

Stem op de homepage van FONK in de rubriek Vraag van de dag (rechts op de homepage op je pc of mac en onderaan de site op mobiele devices) en maak je keuze uit de tweede reeks van 8 bureaus op de Consideratiolist SAN New Kids on the Block 2019!   
 

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch