Ruud Wanck nieuwe CEO van Candid

Ruud Wanck nieuwe CEO van Candid

01-10-2020 (13:27) - Bureaus

Ruud Wanck is met ingang van 1 oktober de nieuwe CEO van Candid. Onder Wancks leiding zal een nieuwe organisatiestructuur worden opgezet om Candid zowel nationaal als internationaal verder uit te breiden. Hij volgt oprichter Gérard Ghazarian op die bestuursvoorzitter wordt van een nieuw te vormen directieboard. Ghazarian gaat zich richten op de fusie en overnamestrategie (M&A) van Candid.
 
Wanck vervulde de afgelopen jaren diverse topfuncties bij GroupM, onderdeel van communicatiebedrijf WPP en moedermaatschappij van mediabureaus als Mindshare, MediaCom en Wavemaker. Hij was bestuursvoorzitter in de Benelux, Chief Digital Officer voor EMEA, Global Digital COO en Global CEO bij GroupM Connect. Drie jaar geleden richtte hij samen met anderen een investeringsmaatschappij op, die in verschillende start-ups en scale-ups participeert. Deze positie zal hij aanhouden naast zijn rol als CEO van Candid waarbij hij ook als partner bij Candid is toegetreden. 
 
Door Covid-19 zal een blijvende verandering in consumentengedrag en bedrijfsvoeringen plaatsvinden. Hierdoor zal de focus van adverteerders nog meer dan ooit liggen op digitale transformatie en de bijbehorende data- en technologie strategieën. ‘De markt heeft een digitale reset gehad. Marketing, distributie en sales zijn in een digitale economie onlosmakelijk met elkaar verbonden en daar zullen we bij de verdere ontwikkeling van Candid, onze dienstverlening en onze M&A-strategie dan ook de volledige focus op hebben’, aldus Wanck.

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch