S4Capital neemt MightyHive over

04-12-2018 (14:08) - Bureaus

Van Hilversum naar Silicon Valley, S4Capital en MediaMonks verwelkomen nieuwe partner MightyHive. De programmaticspecialist is gevestigd in San Francisco waar MediaMonks onlangs zijn twaalfde kantoor opende. MediaMonks en MightyHive zullen nauw gaan samenwerken het komende jaar aan verdere ontwikkeling van content, media en tech als één onderneming.
 

MightyHive is het tweede bedrijf dat zich vestigt onder de vlag van S4Capital dat in juni 2018 is opgericht door Sir Martin Sorrell. Afgelopen zomer vond de eerste fusie plaats van S4Capital en MediaMonks, deze fusie staat ook wel bekend als de grootste in de geschiedenis van digitale productie.


volgende strategische stap

Victor Knaap, Main Monk en CEO MediaMonks: “Volgend op de fusie van MediaMonks en S4Capital is de toevoeging van MightyHive de volgende strategische stap in de richting van een enkelvoudige propositie. MightyHive’s media consultancy kwaliteiten vullen MediaMonks’ digitale producties naadloos aan. MediaMonks heeft momenteel twaalf kantoren wereldwijd, de kantoren van MightyHive in Toronto en Sydney zijn hier een perfecte aanvulling op. We kunnen onze klanten hierdoor nog beter ondersteunen van begin tot eind als één team van over de hele wereld.”


volledige dochteronderneming

Als gevolg van de fusie zal MightyHive een volledige dochteronderneming van S4Capital worden. Pete Kim, CEO en mede-oprichter van MightyHive, en Christopher S. Martin, MightyHive COO en mede-oprichter, zullen toetreden tot de raad van bestuur van S4Capital, terwijl zij ook de dagelijkse activiteiten van MightyHive blijven leiden. De raad van bestuur bestaat vanaf heden uit Sir Martin Sorrell (S4Capital), Victor Knaap (MediaMonks), Wesley Ter Haar (MediaMonks), Pete Kim (MighthyHive) en Christopher S. Martin (MightyHive). 

 
De fusie waardeert MighyHive op 150 miljoen dollar. 
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch