SAN presenteert 11 vakjury's met ruim 220 juryleden

13-02-2019 (14:37) - Bureaus

Stichting SAN stelt ruim 220 juryleden van de 11 vakjury’s voor die gezamenlijk de ingezonden cases/campagnes van 2018 gaan beoordelen.  Alle voorzitters en leden van de juryteams zijn ervaren marketing- en communicatiespecialisten en stellen hun tijd en deskundigheid belangeloos ter beschikking. 
 

Kijk voor alle juryleden o phttps://www.sanaccent.nl/jury/juryleden/ 
 

49 cases in eenmalige categorie  'Reclameparels'

SAN voorzitter Jeroen Hubert is trots om te kunnen melden dat er voor de Eenmalige Jubileum Categorie DE RECLAMEPARELS maar liefst 49 campagnes zijn ingestuurd uit de afgelopen 30 jaar! Het enthousiasme hierbij bij adverteerders en bureaus was hartverwarmend en het zal niet gemakkelijk worden, gezien de prachtige cases, voor de aparte jury met 30 iconen uit het vak om hieruit een keuze te maken!
Ook de categorie Smart Idea met de 47 ingezonden cases is weer een succesvolle categorie. Veelbelovend is de overkoepelende categorie Branding 360° en gezien de mooie ingezonden campagnes zal het de Juryvoorzitters moeite gaan kosten om hierin hun keuze te bepalen!
 
  
Op 28 februari krijgen alle SAN juryleden het Jaarboek mee naar huis ter voorbereiding van de cases uit zijn of haar categorie voor de eerste juryronde bij Sanoma in Hoofdorp:  nominatie juryronde op 12, 13 en 14 maart aanstaande, de nominaties zijn bekend op 21 maart 2019.
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch