SAN presenteert Jaarboek 2017 met 3D cover

02-03-2018 (09:00) - Bureaus

Tijdens de bijeenkomst op 1 maart 2018 voor SAN juryleden, sponsors en relaties is bij de NS in Utrecht, door SAN bestuurslid Ron Schneider het eerste exemplaar van het SAN Jaarboek 2017, met 3D-cover inclusief bril, uitgereikt aan entrepeneur en trendwatcher Ronald van den Hoff.

 
Van den Hoff nam zijn gehoor mee in een verhaal passend bij het thema van de 29ste jaargang SAN Jaarboek ‘Zie de nieuwe ruimte’. Naar de ruimte die hij ziet binnen ondernemingen en samenwerkingen, mede vanuit zijn boek Society 3.0 waarin hij zijn visie op toekomstig ondernemerschap en nieuwe vormen van waarde-creatie en samenwerken uiteenzet.


3D-illustratie van Enkeling 

De cover illustratie is in samenwerking met Artbox ontwikkeld door Enkeling; een beeldmaker met liefde voor typografie en het experimenteren met nieuwe technieken. Artbox werkt wereldwijd samen met meer dan negentig artiesten en produceert illustratie, animatie, film, fotografie, beeldmanipulatie en 3D/CGI. 


jureren

Na afloop ontvingen alle aanwezige SAN juryleden een Jaarboek, zodat zij zich thuis kunnen voorbereiden op de jurysessies, waarvan de eerste ronde start op 13 maart aanstaande bij Sanoma. De genomineerde cases staan 22 maart 2018 op de SAN website.
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch