Screenforce lanceert nieuwe TIP applicatie voor bureaus en adverteerders

Screenforce lanceert nieuwe TIP applicatie voor bureaus en adverteerders

17-12-2019 (07:00) - Bureaus

Op dinsdag 17 december heeft Screenforce een nieuwe TIP applicatie gelanceerd. TIP staat voor TV Informatie Punt en wordt door Screenforce kosteloos aangeboden aan reclamebureaus, mediabureaus en adverteerders die rechtstreeks TV-campagnes inkopen bij Ster, Talpa Network, RTL en BrandDeli of ORN.
 
Met TIP hebben gebruikers toegang tot de actuele data van hun ingekochte TV-schema’s, die bekeken, geprint of geëxporteerd kunnen worden. De nieuwe TIP applicatie is gebruiksvriendelijker, te gebruiken op elk online device en biedt meer mogelijkheden.
 
Na zeven jaar is TIP in een nieuw jasje gestoken en op een nieuw platform geplaatst. Vanaf dinsdag 17 december kan worden ingelogd op de nieuwe TIP applicatie. TIP bevat een aantal belangrijke functionaliteiten die het inkoopproces voor TV-campagnes makkelijker maakt. In een handomdraai heb je toegang tot al je ingekochte TV-campagnes bij Ster, RTL en BrandDeli, Talpa Network en ORN. Niet alleen spot campagnes kunnen opgevraagd worden, ook billboard campagnes maken onderdeel uit van TIP. Je kunt zelf bepalen hoe je de campagnes getoond wilt hebben. Ook de export- en printfunctie hebben een flinke upgrade gekregen en de inlogprocedure is vernieuwd. Voortaan kan vanaf alle locaties ingelogd worden.

Michel van der Voort, Directeur Screenforce, over de nieuwe TIP applicatie: “We zien al enkele jaren een groeiende groep adverteerders die rechtstreeks inkopen bij de exploitanten. Ook zien we dat er media- en communicatiebureaus bijkomen, die niet gebruik maken van de bekende TV-planningsoftware. Juist deze twee groepen willen we bedienen met TIP. We beginnen nu met de mogelijkheid om je eigen TV-campagnes te bekijken. In het tweede kwartaal van 2020 komen we met een volgende module binnen TIP, waarmee je campagnes kunt aanvragen en commercials kunt aanleveren. Op deze manier maken we de inkoop van TV-campagnes laagdrempeliger.”

Voor meer informatie over TIP of een verzoek tot het verkrijgen van een login kan aan Screenforce verstuurd worden via info@screenforce.nl

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch