Shortlist SAN New Kids on the Block 2019 bekend

Shortlist SAN New Kids on the Block 2019 bekend

12-08-2020 (07:00) - Bureaus

Voor het zesde jaar organiseert de Stichting SAN de verkiezing van de nieuwe generatie bureaus samen met de initiatiefnemers B&BA en FONK. Op een inspirerende jurymiddag bij B&BA in Vreeland, dinsdag 11 augustus zijn de 15 Longlist kandidaten allemaal kritisch bekeken en besproken door de leden van de Hoofdjury SAN NKOTB 2019. De Shortlist van de zes genomineerde bureaus in alfabetische volgorde:


Airborne
Hibou
Pünktlich.
Qontent Matters
The Pool
Truus


Van Shortlist naar Finalist

De 6 kandidaten/bureaus van de Shortlist, presenteren zich op 8 september a.s. voor de Hoofdjury en de SAN Vakjury. Zij kunnen gebruik maken van een coach ter voorbereiding. Coaches Fred Moolhuijsen, Kees-Jan Rozestraten en Ed Stibbe stellen hun kennis belangeloos beschikbaar
 
De SAN Vakjury wordt gevormd door juryleden van de Stichting Adverteerdersjury Nederland. Gedurende deze middag wordt bekend gemaakt welke 3 bureaus doorgaan als Finalist en  de uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Live Stream uitzending vanuit Studio 21: de Uitreiking SAN Accenten 2019 op 30 september 2020, 16.30 uur.


Hoofdjury

De Hoofdjury onder leiding van de onafhankelijke juryvoorzitter Guda van Noort in het dagelijks leven directeur van het SWOCC en Professor aan de UVA bestaat uit:

• Winnaar voorgaand jaar: Ronen Wolf, 5PM
• Twee externe deskundigen: Rob Benjamens, B&BA en Lucy van der Helm, SIRE
• Twee vanuit vakmedia: Nicolette Hulsebos, FONK en Martin Voigt, Emerce
• Twee SAN bestuursleden: Ron Schneider, Eneco en Jasper van der Bijl
• Twee vanuit bureaus: Jeroen van Eck, Joe Public Take-Away Adverising en Sjoerd van Gelderen, Emakina
 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch