Shortlist SAN New Kids on the Block 2020 bekend!

24-03-2021 (07:30) - Bureaus

Tijdens een spannende jurymiddag met stevige discussies bij B&BA in Vreeland, is op dinsdag 23 maart uit de Longlist met 15 kandidaten de Shortlist van 6 bureaus samengesteld die het met live presentaties op 20 april tegen elkaar zullen gaan opnemen. De Shortlist van zes genomineerde bureaus (in alfabetische volgorde):
 
Conversationals & Seamly
Forty
Green Food Lab
Maze-One
Ovide Agency
Qontent matters
 

Van Shortlist naar Finalist

De 6 kandidaten/bureaus van de Shortlist, presenteren zich op dinsdag 20 april voor de Hoofdjury en de SAN Vakjury. Zij kunnen gebruik maken van een coach ter voorbereiding. De navolgende vakgenoten stellen hun kennis belangeloos beschikbaar, waarvoor veel dank: Fred Moolhuijsen, Kees-Jan Rozestraten en Ed Stibbe.
De SAN Vakjury wordt gevormd door juryleden van de Stichting Adverteerdersjury Nederland. Gedurende deze middag wordt bekend gemaakt welke 3 bureaus doorgaan als Finalist en de uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Livestream uitzending vanuit Studio 21: de Uitreiking SAN Accenten 2020 op donderdag 27 mei 2021, vanaf 16.30 uur.
 

Hoofdjury

De Hoofdjury onder leiding van de onafhankelijke juryvoorzitter Guda van Noort in het dagelijks leven directeur van het SWOCC en Professor aan de UVA bestaat uit:

• Winnaar voorgaand jaar: Japie Stoppelenburg, Truus
• Twee externe deskundigen: Rob Benjamens, B&BA en Lucy van der Helm, SIRE
• Twee vanuit vakmedia: Nicolette Hulsebos, FONK en Sjaak Hoogkamer, MarketingTrubune
• Twee SAN bestuursleden: Joost Vossen, Elsevier en Jasper van der Bijl, MediaCom
• Twee vanuit bureaus: Dimi Albers, Dept en Sjoerd van Gelderen, Emakina
 

Media

Marketing

Economisch