SintLucas kiest voor Megawatt Group

SintLucas kiest voor Megawatt Group

28-07-2021 (11:16) - Bureaus

Via een aanbestedingsprocedure, met als kernwaarden partnership, creativiteit en vernieuwing kwam de Megawatt Group als winnaar uit de bus. De komende jaren zullen zij de communicatiecampagnes en alle on -en offline communicatiemiddelen van SintLucas ontwikkelen.
 
De mogelijkheid om een aandeel te hebben in het enthousiasmeren en opleiden van de beste studenten in de creatieve sector is voor Megawatt dan ook een eer. Dit is immers de kweekvijver voor creatieve bureaus zoals zijzelf.
 
Ook krijgen ze nu de kans talentvolle media studenten te begeleiden en de opleiding te voorzien van de nieuwste ontwikkelingen in het bedrijfsleven. “Dichterbij de bron kan je niet komen”, aldus Stephan Kwast, managing director van de Megawatt Group.
 
Marion Henckens, Manager marketing en communicatie SintLucas: “Een nieuw bureau laat je altijd weer kritisch kijken naar wie je bent en hoe je dat het beste kunt uitdragen. Met de ideeën en ervaring van Megawatt gaan we nieuwe stappen zetten in onze merkbeleving en communicatie. Het voelt goed dat ze dezelfde Brabantse roots hebben, SintLucas kennen en op een steenworp afstand zitten”.
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch