Smyle Group neemt gaming evenementenbedrijf NJ Live over

Smyle Group neemt gaming evenementenbedrijf NJ Live over

18-06-2021 (12:26) - Bureaus

Het Britse creatief bureau Smyle Group bekend dat het het op gaming en esports gerichte evenementenbedrijf NJ Live heeft overgenomen voor een niet nader genoemd bedrag. 

altNJ Live werd in 2003 opgericht door Nick Joyce in Acton, West-Londen, en is uitgegroeid tot een expert in het snelgroeiende gaming- en esports-segment van de evenementenindustrie. Zijn gaming lanceerplatform 'Ghost' wordt beschouwd als een belangrijke ontwikkeling, die NJ Live aan een leidende positie in het veld hielp. Dit gaming-segment heeft prima groeivooruitzichten: in 2020 waren er wereldwijd 2,8 miljard gamers. Gamification raakt steeds meer in trek bij zakelijke evenementen.
 
Founder Nick Joyce zal aan het roer blijven staan van NJ Live met de steun van de leiderschapsteams van Smyle en NJ. Zowel Smyle als NJ Live zullen blijven opereren als onafhankelijke entiteiten, maar met gedeelde diensten en programma's. Door deel uit te maken van Smyle krijgt NJ Live de mogelijkheid om gebruik te maken van de sterke punten van de Smyle Group op het gebied van beleving, creativiteit, techniek, productie en decor.
 
"We hebben al meer dan vijf jaar contact met Smyle en dit is de natuurlijke volgende stap in de relatie tussen de twee merken," zegt Nick Joyce.  "Zowel Smyle als NJ Live hebben blijk gegeven van innovatie en vertrouwen in de terugkeer naar fysieke evenementen. Het toevoegen van gaming en esports aan Smyle zal het klantenbestand van Smyle uitbreiden, en de schaal en expertise van Smyle zal helpen nieuwe kansen te openen voor NJ Live."
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch