Sportfondsen in zee met Marvia

Sportfondsen in zee met Marvia

27-07-2021 (15:26) - Bureaus

Sportfondsen, dat zich inzet voor een vitaal Nederland, kiest voor de brandportal van Marvia om een betere digitale service te gaan leveren aan alle aangesloten accommodaties. De Sportfondsen brand portal gaat het lokaal ondernemerschap van de ruim 500 vestigingen en accommodaties stimuleren en helpen om de vernieuwde huisstijl verder uit te rollen.
 
In een tijd waarin gezondheid en vitaliteit een nog belangrijker thema geworden is, heeft Sportfondsen de nieuwe pay-off “Sportfondsen geeft energie” gelanceerd. De nieuwe pay-off en bijbehorende update van de huisstijl zijn een doorvertaling van de missie van Sportfondsen om Nederland vitaal te maken.

Bart Mouter, manager marketing & communicatie bij Sportfondsen Nederland: “Wij geloven dat je van sporten en bewegen energie krijgt en dat maakt je vitaal. Of je nu beweegt om te ontspannen, te ontmoeten, te leren of om jezelf uit te dagen, je gaat met energie weer naar huis. Om dit op de juiste manier uit te dragen, gaan we alle bij onze aangesloten accommodaties helpen met alle digitale middelen die nodig zijn. Hierbij speelt de brand portal van Marvia een onmisbare rol”.

 

 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch